INGREDIENTS

  •  400 g favetes pelades
  •  8 carxofes
  •  12 alls tendres
  •  2 tomàquets madurs
  •  300 g sipietes
  •  1 gra d’all
  •  1 llimona
  •  1 cull. julivert
  • Amanides variades

Vinagreta:

  • 1 cull. Vinagre de xerès
  • 4 cull. Oli oliva verge
  • 1 cull. Julivert trinxat
  • sal

ELABORACIÓ

  • Laminem 5 carxofes i les fregim. Reservem.
  • Tallem la resta de carxofes a grills i fregim junta amb els alls tendres tallats a anelles. 
  • Quan estigui al dente, afegim les faves escaldades i el tomàquet escaldat, pelat i tallat a daus.
  • Saltegem la sípia tallada a tires amb all trinxat i unes gotes de llimona.
  • Posem les amanides variades al centre del plat, reguem amb la vinagreta, a sobre les faves, la sípia i les carxofes cruixents. Reguem amb la vinagreta i julivert trinxat.