INGREDIENTS

  •  800 g. calamarsons
  • 160 g espaguetis frescos (cintes amples)
  • 1/2 manat espinacs frescos
  • 2 grans d’all
  • 1 bitxo
  • 1 tomàquet madur gran
  • 50 g cansalada porc ibèric
  • 100 cc oli oliva
  • 50 cc xerès sec

ELABORACIÓ

  • Posem a bullir la pasta amb aigua, sal i un raig d’oli. Escorrem i reservem.
  • Netegem els calamarsons i els escaldem amb la mateixa aigua de bullir la pasta, durant 1 minut. Escorrem i eixuguem molt bé.
  • Laminem els grans d’all.
  • Tallem a rodanxes el bitxo.
  • Traiem la pell al tomàquet i el fem a daus.
  • Tallem la cansalada a daus petits i la fregim amb una mica d’oli. Tot seguit incorporem els grans d’all, el bitxo, els daus de tomàquet, sal i uns granets de sucre.
  • Tallem els calamarsons a rodanxes amples i els incorporem al sofregit anterior junt amb el xerès. Deixem coure uns minuts.
  • Posem la pasta al fons del plat, a sobre els calamarsons i decorem amb les fulles d’espinacs fregides.