INGREDIENTS

  •  4 endívies
  • 100 g salmó fumat
  • 2 llaunes d’escopinyes de bona qualitat
  • julivert

Vinagreta:

  • 1 cull. mostassa de Dijon
  • 1 cull. vinagre
  • 1 cull. oli
  • Sabayon de mostassa
  • 3 rovells d’ou
  • 2 cull. mostassa
  • 3 cull. suc d’escopinyes
  • 1 cull. suc de llimona
  • 150 g mantega fosa
  • sal i pebre

ELABORACIÓ

  • En un bol de vidre, posem totes les fulles d’endívies pel voltant, la resta les fem a trossets petits.
  • Fem el salmó a trossets i els barregem amb les escopinyes escorregudes, trossets d’endívies, julivert i ho amanim lleugerament amb la vinagreta.
  • Per fer el sabayon: muntem els rovells d’ou amb el suc de les escopinyes al bany Maria sobre el foc, afegim poc a poc la mantega i batem amb el batedor, deixem refredar i ho posem per sobre de tot lo anterior