INGREDIENTS
- 4 endívies
- 100 g salmó fumat
- 2 llaunes d’escopinyes de bona qualitat
- julivert
Vinagreta:
- 1 cull. mostassa de Dijon
- 1 cull. vinagre
- 1 cull. oli
- Sabayon de mostassa
- 3 rovells d’ou
- 2 cull. mostassa
- 3 cull. suc d’escopinyes
- 1 cull. suc de llimona
- 150 g mantega fosa
- sal i pebre
ELABORACIÓ
- En un bol de vidre, posem totes les fulles d’endívies pel voltant, la resta les fem a trossets petits.
- Fem el salmó a trossets i els barregem amb les escopinyes escorregudes, trossets d’endívies, julivert i ho amanim lleugerament amb la vinagreta.
- Per fer el sabayon: muntem els rovells d’ou amb el suc de les escopinyes al bany Maria sobre el foc, afegim poc a poc la mantega i batem amb el batedor, deixem refredar i ho posem per sobre de tot lo anterior