La xarxa social TikTok s'ha convertit en una mina d'idees pels amants de la cuina i ja són moltes les receptes que circulen a través de la plataforma. T'hi pots trobar des de cafès especials, opcions més dolces, o fins i tot els famosos macarrons amb formatge feta. En aquest cas, t'expliquem com es fan les patates amb espècies que s'han tornat virals. Es preparen en poc temps i no requereixen molts ingredients. El resultat són unes patates tendres per dins però molt cruixents per fora amb un toc fresc de les espècies.
Què es necessita per la recepta?
- Patates (si són petites de guarnició, millor)
- Aigua
- Sal
- Oli d'oliva
- Pebre negre
- All en pols
- Pimentó (dolç o picant, al gust)
- Romaní fresc
- Coriandre fresc
El truc per fer les patates virals de TikTok
Comença preescalfant el forn a 230 graus. Mentrestant, talla les patates en grills grans i bull-les en una olla amb aigua tèbia amb una mica de sal. Ha d'estar al foc durant uns 10 o 15 minuts.
A continuació, se'ls hi treu l'aigua i es col·loquen en una safata de forn sobre paper de fornejar. És recomanable separar-les una mica amb una cullera perquè no es quedin enganxades. En aquest punt, toca adobar: s'han de banyar amb oli d'oliva, afegir-hi sal, pebre, all en pols, pimentó i romaní fresc. El següent pas és fornejar-les durant uns deu minuts. El toc final és, un cop posades en una font, afegir-hi coriandre fresc picat al gust.