INGREDIENTS

  •  4 tomàquets madurs
  • 250 g llagostins cuits i pelats
  • 75 g cuscús
  • 400 cc caldo
  • 1 ceba tendra
  • 1 alvocat
  • 1 llimona
  • Fulles d’alfàbrega
  • Oli
  • Sal i pebre

ELABORACIÓ

  • Tallem la part superior dels tomàquets madurs.
  • Buidem i traiem les llavors. Els posem cap per avall per escórrer l’aigua.
  • Coem els cuscús amb el caldo fins que hagi absorbit tot el líquid.
  • Trinxem la ceba tendra.
  • Tallem l’alvocat a daus petits.
  • Amanim el cuscús amb el suc de 1/2 llimona, oli, sal i pebre i barregem amb la ceba tendra i l’alvocat.
  • A continuació afegim els llagostins trinxats i l’alfàbrega trinxada.
  • Posem sal i un xic d’oli a l’interior dels tomàquets, farcim amb la preparació anterior i decorem amb unes fulletes d’alfàbrega.