INGREDIENTS
- 4 tomàquets madurs
- 250 g llagostins cuits i pelats
- 75 g cuscús
- 400 cc caldo
- 1 ceba tendra
- 1 alvocat
- 1 llimona
- Fulles d’alfàbrega
- Oli
- Sal i pebre
ELABORACIÓ
- Tallem la part superior dels tomàquets madurs.
- Buidem i traiem les llavors. Els posem cap per avall per escórrer l’aigua.
- Coem els cuscús amb el caldo fins que hagi absorbit tot el líquid.
- Trinxem la ceba tendra.
- Tallem l’alvocat a daus petits.
- Amanim el cuscús amb el suc de 1/2 llimona, oli, sal i pebre i barregem amb la ceba tendra i l’alvocat.
- A continuació afegim els llagostins trinxats i l’alfàbrega trinxada.
- Posem sal i un xic d’oli a l’interior dels tomàquets, farcim amb la preparació anterior i decorem amb unes fulletes d’alfàbrega.