El xef Martín Francioni fa un pas més enllà amb els plats que prepara al restaurant Enriqueta (Enric Granados, 107, Barcelona), sempre divertits i viatjats. Un bon exemple del seu treball és aquest hummus de remolatxa amb ‘crudités’, més acolorit que el de tota la vida. Aquí teniu la recepta per sorprendre els vostres convidats.

Per al hummus

Ingredients

  • 460 g de cigrons cuits
  • 160 g de remolatxa cuita
  • 50 g de ‘tahina’
  • 1/4 o all
  • 30 g de vinagre de chardonnay
  • 30 g d’oli d’oliva verge extra
  • 1 punta de comí
  • Sal
  • Pebre

Elaboració

Escorreu els cigrons i tritureu-los amb la resta d’ingredients amb una batedora.

Per a les ‘crudités’

Ingredients

  • Rabes
  • Cogombre
  • Pastanaga
  • Tomàquet ‘cherry’ vermell

Elaboració

Talleu a quarts els raves i, en bastonets, el cogombre, la pastanaga i el tomàquet ‘cherry’.

Emplatat

Serviu l’hummus en un bol o plat fondo.

Afegiu-hi les ‘crudités’.

Decoreu amb llavors de sèsam, oli d’oliva verge extra i sal Maldon.

Acompanyeu-ho amb torrades integrals.