INGREDIENTS

  • 4 llesques de coca de pa molt fina de 10x3 centímetres.
  • 8 filets d’anxoves de l’Escala.
  • Una ceba tendra.
  • Un alvocat.

Vinagreta:

  • 8 cullerades d’oli d’oliva.
  • 2 cullerades de vinagre de Mòdena.
  • Una cullerada de julivert picat.

ELABORACIÓ

  • Amaniu les anxoves amb 4 cullerades de vinagreta i deixeu-les macerar 5 minuts. 
  • Talleu la ceba tendra en una juliana fina. 
  • Torreu la coca al gratinador del forn per ambdós costats.
  • Peleu l’alvocat i amb l’ajut d’ un pelapatates, feu-ne flocs.
  • Vinagreta: Barregeu en un bol, amb l’ajut d’un batedor, tots els ingredients de la vinagreta.
  • Presentació: Col·loqueu en un plat ovalat els talls de coca i al seu damunt les anxoves i els flocs d’alvocat intercalats. Coroneu-ho amb la ceba tendra i amaniu-ho amb la resta de la vinagreta.