INGREDIENTS
- 4 llesques de coca de pa molt fina de 10x3 centímetres.
- 8 filets d’anxoves de l’Escala.
- Una ceba tendra.
- Un alvocat.
Vinagreta:
- 8 cullerades d’oli d’oliva.
- 2 cullerades de vinagre de Mòdena.
- Una cullerada de julivert picat.
ELABORACIÓ
- Amaniu les anxoves amb 4 cullerades de vinagreta i deixeu-les macerar 5 minuts.
- Talleu la ceba tendra en una juliana fina.
- Torreu la coca al gratinador del forn per ambdós costats.
- Peleu l’alvocat i amb l’ajut d’ un pelapatates, feu-ne flocs.
- Vinagreta: Barregeu en un bol, amb l’ajut d’un batedor, tots els ingredients de la vinagreta.
- Presentació: Col·loqueu en un plat ovalat els talls de coca i al seu damunt les anxoves i els flocs d’alvocat intercalats. Coroneu-ho amb la ceba tendra i amaniu-ho amb la resta de la vinagreta.