INGREDIENTS

  •  1 conill d’1 kg. tallat a trossos
  • 1 ceba
  • 1 gra d’all
  • 2 trossos de pa fregit
  • 200 c.c. de vi blanc
  • 50 grams d’ametlles crues
  • 3 ramets de julivert
  • 1 culleradeta de canyella
  • 1 culleradeta de julivert trinxat
  • 4 llesques de pa per guarnició

ELABORACIÓ

  • Salpebrem el pollastre, el passem per farina i el saltegem.
  • Fregim el pa i les ametlles, les posem en el morter i les trinxem.
  • En el mateix oli de saltejar el pollastre, sofregim la ceba trinxada i l’all. Tornem a posar el conill a la cassola, els ramets de julivert, el vi i la picada desfeta en 2 vasos d’aigua. Empolsinem amb la canyella.
  •  Deixem coure tapat al forn a 190 graus durant 1 hora.
  • Es serveix amb daus de pa fregit i julivert trinxat