INGREDIENTS
- 1 conill d’1 kg. tallat a trossos
- 1 ceba
- 1 gra d’all
- 2 trossos de pa fregit
- 200 c.c. de vi blanc
- 50 grams d’ametlles crues
- 3 ramets de julivert
- 1 culleradeta de canyella
- 1 culleradeta de julivert trinxat
- 4 llesques de pa per guarnició
ELABORACIÓ
- Salpebrem el pollastre, el passem per farina i el saltegem.
- Fregim el pa i les ametlles, les posem en el morter i les trinxem.
- En el mateix oli de saltejar el pollastre, sofregim la ceba trinxada i l’all. Tornem a posar el conill a la cassola, els ramets de julivert, el vi i la picada desfeta en 2 vasos d’aigua. Empolsinem amb la canyella.
- Deixem coure tapat al forn a 190 graus durant 1 hora.
- Es serveix amb daus de pa fregit i julivert trinxat