INGREDIENTS

  •  2 bruixes grosses tallades a filets
  • 1 carbassó
  • 2 cebes tendres
  • 3 grans d’all
  • 8 espàrrecs verds
  • 200 cc nata líquida
  • Fulles de safrà
  • Sal, julivert
  • oli

ELABORACIÓ

  • Posem les espines de la bruixa en una cassola amb aigua, sal i unes fulles de julivert.
  • Tallem les cebes en juliana i els grans d’all els trinxem i sofregim. Quan comenci a agafar color, afegim els espàrrecs verds tallats per la meitat. Deixem escalfar bé les verdures, afegim 2 cassons del fumet de peix i la nata. Deixem reduir.
  • Pelem el carbassó i el fem a tires fines.
  • Untar una plata amb mantenga, a sobre hi posem les tires de carbassó doblegades per la meitat i a sobre el peix. Posem la salsa per sobre i les fulles de safrà. 
  • Enfornem a 200 graus, durant 6-8 minuts.