INGREDIENTS

  •  85 g. arròs gra rodó
  • 750 cc llet
  • 1 tros de pell de taronja
  • 1 tronc de canyella
  • 100 g sucre
  • 2 rovells d’ou
  • 2 fulles gelatina
  • 2 clares d’ou
  • Sucre llustre

ELABORACIÓ

  • Posem a bullir la llet amb la pell taronja, un tronc de canyella i un xic de sal. Quan comenci a bullir afegim l’arròs i el sucre. Coure lentament durant 50 minuts, o fins que l’arròs estigui tou, remenar de tant en tant i afegir més llet si fos necessari.
  • Muntar les clares a punt de neu.
  • Posar les fulles de gelatina a remullar en aigua freda durant 15 minuts.
  • Barrejar l’arròs bullit amb els dos rovells, la gelatina escorreguda i la merenga.
  • Ho posem en bols i empolsarem amb canyella en pols, acompanyem d’un canonet de pasta seca.