No trobaràs cap pastís més fàcil de fer que aquest. Es tracta d'un pastís de llimona que només necessita 3 ingredients (a més de la llimona) i no fa falta ni batedora, ni forn per preparar-lo. Es podria dir que és el pastís de llimona més fàcil de fer del món.

Ingredients

  • Galetes
  • Llet condensada
  • El suc d'una llimona
  • Una terrina de formatge cremós

La recepta és de les que només fa falta barrejar els ingredients. El primer que cal fer és col·locar una base de galetes al fons d'un motlle. Si utilitzem un recipient rectangular, et recomanem que utilitzis galetes rectangulars. En canvi, si el motlle és rodó, la clàssica galeta circular -unes Maria per exemple- és perfecta.

Abans de barrejar els ingredients, l'aconsellable és deixar el formatge cremós fora de la nevera una estona perquè no estigui molt fred i es treballi millor. Es mescla amb el suc d'una llimona i un pot de llet condensada. Aquest serà l'edulcorant, ja que aquest pastís es fa sense sucre.

Una vegada tinguem una pasta sense grumolls, es col·loca una capa sobre el llit de galetes i es torna a distribuir una altra filera de galetes i més crema a sobre. La idea és que quedin diversos pisos de galeta-crema-galeta-crema.

Una vegada muntat el pastís només cal cobrir-lo amb paper film i deixar-lo reposar unes hores a la nevera perquè es mulli la galeta i la crema agafi cos.

A l'hora de presentar el pastís, es pot decorar amb més galetes, amb rodanxes de llimona o llima, i una mica de ratlladura d'aquests cítrics.