INGREDIENTS

  •  400 g pop cuit o congelat
  • 8 ous de guatlla
  • 4 patates bullides
  • 1 rovell d’ou
  • 200 cc llet
  • Oli, vinagre
  • Sal maldon, pebre, nou moscada
  • 1 pot d’olivada

Romesco:

  • 2 tomàquets mitjans
  • 1 cullerada de piparra
  • 1 gra d’all
  • 1 punta de bitxo
  • 8 ametlles torrades
  • 150 cc oli
  • 4 cull. vinagre
  • 1 llesca pa fregit 

ELABORACIÓ

  • Bullim la patata, la deixem refredar i la posem en un bol junt amb la llet, rovell d’ou, nou moscada, sal, pebre, oli i ho triturem fins a quedar una crema.
  • Per a fer el romesco escalivem els tomàquets i els grans d’all. Traiem la pell i les llavors als tomàquets, els posem en el pot del Pimer junt amb les ametlles, gra d’all escalivat, pa fregit, oli, vinagre i sal i ho triturem amb el Pimer.
  • Per a fer els ous de guatlla, bullim aigua amb sal en un cassó, incorporem el vinagre, els ous i ho deixem coure 30 segons. Els anem deixant sobre un paper de cuina.
  • Per acabar agafem una copa, posem salsa romesco al fons, a sobre crema de patata, l’ou de guatlla, olivada, crema de patata, pop cuit, una mica més d’olivada i decorem amb sal maldon.