INGREDIENTS
- 400 g pop cuit o congelat
- 8 ous de guatlla
- 4 patates bullides
- 1 rovell d’ou
- 200 cc llet
- Oli, vinagre
- Sal maldon, pebre, nou moscada
- 1 pot d’olivada
Romesco:
- 2 tomàquets mitjans
- 1 cullerada de piparra
- 1 gra d’all
- 1 punta de bitxo
- 8 ametlles torrades
- 150 cc oli
- 4 cull. vinagre
- 1 llesca pa fregit
ELABORACIÓ
- Bullim la patata, la deixem refredar i la posem en un bol junt amb la llet, rovell d’ou, nou moscada, sal, pebre, oli i ho triturem fins a quedar una crema.
- Per a fer el romesco escalivem els tomàquets i els grans d’all. Traiem la pell i les llavors als tomàquets, els posem en el pot del Pimer junt amb les ametlles, gra d’all escalivat, pa fregit, oli, vinagre i sal i ho triturem amb el Pimer.
- Per a fer els ous de guatlla, bullim aigua amb sal en un cassó, incorporem el vinagre, els ous i ho deixem coure 30 segons. Els anem deixant sobre un paper de cuina.
- Per acabar agafem una copa, posem salsa romesco al fons, a sobre crema de patata, l’ou de guatlla, olivada, crema de patata, pop cuit, una mica més d’olivada i decorem amb sal maldon.