INGREDIENTS

  •  3 albergínies.
  • 150 g formatge tipus Mozzarella tallat prim
  • 250 g salsa de tomàquet
  • 300 g de bolets
  • 2 ous
  • Julivert
  • 200 g farina
  • 300 cc d’oli + 50 g mantega
  • Aigua amb gas o sifó

ELABORACIÓ

  • Tallem les albergínies longitudinalment, posem sal, les passem per l’arrebossat i les fregim.
  • Tallem els bolets petits, els saltem i els hi afegim all i julivert.
  • Fem la salsa de tomàquet.
  • Agafem una plàtera pel forn i en el fons hi posem la salsa de tomàquet, a sobre posem una capa d’albergínies i a sobre d’aquestes una capa de bolets. Tornem a posar una capa d’albergínies, bolets, salsa de tomàquet i a sobre posem la mozzarella.
  • Ho posem al forn fins que el formatge s’hagi fos.