INGREDIENTS

  • 1 paquet de raviolis 
  • 1 alvocat
  • 1 mozzarella
  • 2 tomàquets madurs i forts
  • 2 cebes tendres
  • 1/2 llimona
  • Sal i pebre
  • Oli
  • Salsa d’espàrrecs:
  • Manat d’espàrrecs de marge
  • 250 cc llet
  • 60 g mozzarella
  • 1 llesca de pa
  • Oli i sal

ELABORACIÓ

  • Coem els raviolis el temps indicat, escorrem, amanim amb oli i pebre i els posem en una plata per deixar-los refredar.
  • Escaldem els tomàquets, escorrem, pelem i partim per la meitat, traiem les llavors i tallem a daus.
  • Pelem l’alvocat, tallem per la meitat, traiem el pinyol, i tallem a daus, reguem amb suc de llimona.
  • Tallem la mozzarella a daus. Tallem a daus la ceba tendra i la posem en vinagre perquè deixi anar tota la fortor.
  • Barregem els raviolis amb els tomàquets, ceba, alvocat, mozzarella.
  • Per fer la salsa, separem els espàrrecs de la part no comestible i tallem en trossos petits. Els bullim al dente.
  • Posem oli en una paella i saltem el pa esmicolat fins que quedi cruixent. Afegim els espàrrecs, la llet i deixem coure cinc minuts. Incorporem la mozzarella, sal, pebre i remenem fins que s’hagi fos el formatge.
  • Posem aquesta salsa per sobre la pasta i servim fresquet.