INGREDIENTS
- 1 paquet de raviolis
- 1 alvocat
- 1 mozzarella
- 2 tomàquets madurs i forts
- 2 cebes tendres
- 1/2 llimona
- Sal i pebre
- Oli
- Salsa d’espàrrecs:
- Manat d’espàrrecs de marge
- 250 cc llet
- 60 g mozzarella
- 1 llesca de pa
- Oli i sal
ELABORACIÓ
- Coem els raviolis el temps indicat, escorrem, amanim amb oli i pebre i els posem en una plata per deixar-los refredar.
- Escaldem els tomàquets, escorrem, pelem i partim per la meitat, traiem les llavors i tallem a daus.
- Pelem l’alvocat, tallem per la meitat, traiem el pinyol, i tallem a daus, reguem amb suc de llimona.
- Tallem la mozzarella a daus. Tallem a daus la ceba tendra i la posem en vinagre perquè deixi anar tota la fortor.
- Barregem els raviolis amb els tomàquets, ceba, alvocat, mozzarella.
- Per fer la salsa, separem els espàrrecs de la part no comestible i tallem en trossos petits. Els bullim al dente.
- Posem oli en una paella i saltem el pa esmicolat fins que quedi cruixent. Afegim els espàrrecs, la llet i deixem coure cinc minuts. Incorporem la mozzarella, sal, pebre i remenem fins que s’hagi fos el formatge.
- Posem aquesta salsa per sobre la pasta i servim fresquet.