INGREDIENTS
- 16 cues de llagostí
- 75 g mantega
- 100 g espaguetis grecs
- 4 carxofes
- julivert, farigola, llorer
- oli d’oliva
- Vinagreta:
- mostassa
- oli
- vinagre
- cava brut
- sal i pebre
ELABORACIÓ
- Peleu i talleu les carxofes i les poseu a confitar en un cassó amb oli, alls pelats, llorer, farigola, cava i ho confiteu a 80 graus.
- Saleu els llagostins i traieu la tripa.
- Barregeu en un bol la mantega fosa, el julivert trinxat i arrebosseu els llagostins amb aquesta barreja. Ho emboliqueu amb els espaguetis grecs i torneu a arrebossar.
- Per la vinagreta, poseu la mostassa en un bol, després l’oli, cava i vinagre i ho barregem.
- Fregir els llagostins amb oli ben roent.
- Pelem el tomàquet, el tallem a daus, sense llavors i el barregem amb els enciams, amaniu-la amb la vinagreta i ho emplateu junt amb els llagostins i les carxofes.