INGREDIENTS

  • 16 cues de llagostí
  • 75 g mantega
  • 100 g espaguetis grecs
  • 4 carxofes
  • julivert, farigola, llorer
  • oli d’oliva
  • Vinagreta:
  • mostassa
  • oli
  • vinagre
  • cava brut
  • sal i pebre

ELABORACIÓ

  • Peleu i talleu les carxofes i les poseu a confitar en un cassó amb oli, alls pelats, llorer, farigola, cava i ho confiteu a 80 graus.
  • Saleu els llagostins i traieu la tripa.
  • Barregeu en un bol la mantega fosa, el julivert trinxat i arrebosseu els llagostins amb aquesta barreja. Ho emboliqueu amb els espaguetis grecs i torneu a arrebossar.
  • Per la vinagreta, poseu la mostassa en un bol, després l’oli, cava i vinagre i ho barregem.
  • Fregir els llagostins amb oli ben roent.
  • Pelem el tomàquet, el tallem a daus, sense llavors i el barregem amb els enciams, amaniu-la amb la vinagreta i ho emplateu junt amb els llagostins i les carxofes.