INGREDIENTS

  • 6 tomàquets madurs
  • 2 burrates o mozzarella
  • 1 alvocat
  • 150 g bacó tallat prim
  • 50 g pinyons
  • 1 manat de raves
  • Fulles enciam
  • Tàperes
  • Fulles alfàbrega
  • Oli d’alfàbrega:
  • 200 cc oli oliva verge extra
  • 1/2 manat d’alfàbrega
  • sal

ELABORACIÓ

  • Laminem el tomàquet d’amplada, sense pela, i sense arribar al final.
  • Introduïm en cada espai una làmina fina de burrata i una altra d’alvocat.
  • Daurem el bacó fins a quedar cruixent.
  • Fregim l’alfàbrega i les tàperes en oli calent fins que quedin cruixents.Oli alfàbrega: 
  • Triturem l’oli amb l’alfàbrega i un xic de sal. Colem.
  • Per servir-ho presentem cada tomàquet en un plat, amb l’enciam, pinyons, bacó, alfàbrega i tàperes fregides.
  • Reguem amb oli d’alfàbrega.