INGREDIENTS

  • 2 arengades grans 
  • 1/4 escarola blanca
  • 1/4 enciam llarg
  • 2 grans d’all
  • 2 cebes tendres
  • 4 tomàquets
  • 250 g formatge fresc
  • 1 pom de raïm negre
  • 6 llesques de pa torrat
  • Orenga
  • Sal Maldon

ELABORACIÓ

  • Deixem les arengades en aigua durant 1 hora. Després, les netegem d’escames.
  • Netegem la ceba, l’enciam, l’escarola i ho tallem tot a juliana.
  • Tallem cada filet d’arengada en tres i el formatge fresc en rodó d’un centímetre de gruix.
  • Untem les torrades amb all, ratllem el tomàquet, retirem la pell i afegim l’oli.
  • Netegem i tallem el raïm per la meitat.
  • Muntem l’amanida en cèrcol: al fons l’enciam, el raïm, el formatge fresc, escarola, raïm i arengada. Amanim amb el tomàquet ratllat i l’oli. Hi posem sal Maldon, orenga i ho rodegem amb el pa torrat.