INGREDIENTS
- 2 arengades grans
- 1/4 escarola blanca
- 1/4 enciam llarg
- 2 grans d’all
- 2 cebes tendres
- 4 tomàquets
- 250 g formatge fresc
- 1 pom de raïm negre
- 6 llesques de pa torrat
- Orenga
- Sal Maldon
ELABORACIÓ
- Deixem les arengades en aigua durant 1 hora. Després, les netegem d’escames.
- Netegem la ceba, l’enciam, l’escarola i ho tallem tot a juliana.
- Tallem cada filet d’arengada en tres i el formatge fresc en rodó d’un centímetre de gruix.
- Untem les torrades amb all, ratllem el tomàquet, retirem la pell i afegim l’oli.
- Netegem i tallem el raïm per la meitat.
- Muntem l’amanida en cèrcol: al fons l’enciam, el raïm, el formatge fresc, escarola, raïm i arengada. Amanim amb el tomàquet ratllat i l’oli. Hi posem sal Maldon, orenga i ho rodegem amb el pa torrat.