INGREDIENTS

  •  2 preses ibèriques
  • 1 cullerada de mostassa a l’antiga
  • 100 g de cacauets
  • Ratlladura d’una llimona
  • Oli d’oliva
  • Chutney de mango:
  • 1 mango
  • 1 poma àcida
  • 2 dl. de vinagre de cava
  • 100 g de sucre
  • 1 cullerada de mostassa suau
  • 3 claus
  • 1 branca de canyella
  • 10 g de gingebre ratllat 

ELABORACIÓ

  • Tritureu l’oli, els cacauets, la mostassa, la ratlladura de llimona i hi poseu un pessic de sal.
  •  Ho poseu sobre les preses i ho deixeu macerar dues hores.
  •  Traieu la maceració i feu les preses sobre una planxa a foc fort.
  •  Poseu a bullir la poma tallada a daus, vinagre, sucre, mostassa, claus, canyella i gingebre durant 10 minuts.
  •  Hi incorporeu el mango trinxat i ho deixeu coure uns minuts més.
  •  Lamineu les preses en filets prims.
  •  Ho cobriu amb una mica de la maceració i ho acompanyeu de chutney de mango.