INGREDIENTS
- 2 preses ibèriques
- 1 cullerada de mostassa a l’antiga
- 100 g de cacauets
- Ratlladura d’una llimona
- Oli d’oliva
- Chutney de mango:
- 1 mango
- 1 poma àcida
- 2 dl. de vinagre de cava
- 100 g de sucre
- 1 cullerada de mostassa suau
- 3 claus
- 1 branca de canyella
- 10 g de gingebre ratllat
ELABORACIÓ
- Tritureu l’oli, els cacauets, la mostassa, la ratlladura de llimona i hi poseu un pessic de sal.
- Ho poseu sobre les preses i ho deixeu macerar dues hores.
- Traieu la maceració i feu les preses sobre una planxa a foc fort.
- Poseu a bullir la poma tallada a daus, vinagre, sucre, mostassa, claus, canyella i gingebre durant 10 minuts.
- Hi incorporeu el mango trinxat i ho deixeu coure uns minuts més.
- Lamineu les preses en filets prims.
- Ho cobriu amb una mica de la maceració i ho acompanyeu de chutney de mango.