INGREDIENTS
- 85 g d’arròs de gra rodó
- 750 cc de llet
- 1 tros de pell de taronja
- 1 beina de canyella
- 100 g de sucre
- 2 rovells d’ou
- 2 fulls de gelatina
- 2 clares d’ou
- sucre de llustre
ELABORACIÓ
- Posem a bullir la llet amb la pell de taronja, la beina de canyella i un xic de sal. Quan comenci a bullir hi afegim l’arròs i el sucre. Ho deixem coure lentament durant 50 minuts o fins que l’arròs estigui tou. Ho remenem de tant en tant i hi afegim més llet si fos necessari.
- Muntem les clares a punt de neu.
- Posem els fulls de gelatina a remullar en aigua freda durant 15 minuts.
- Barregem l’arròs bullit amb els dos rovells, la gelatina escorreguda i la merenga.
- Ho posem en bols i ho empolsem amb canyella en pols. Ho acompanyem d’un canonet de galeta.