INGREDIENTS

  •  85 g d’arròs de gra rodó
  • 750 cc de llet
  • 1 tros de pell de taronja
  • 1 beina de canyella
  • 100 g de sucre
  • 2 rovells d’ou
  • 2 fulls de gelatina
  • 2 clares d’ou
  • sucre de llustre

ELABORACIÓ

  • Posem a bullir la llet amb la pell de taronja, la beina de canyella i un xic de sal. Quan comenci a bullir hi afegim l’arròs i el sucre. Ho deixem coure lentament durant 50 minuts o fins que l’arròs estigui tou. Ho remenem de tant en tant i hi afegim més llet si fos necessari.
  • Muntem les clares a punt de neu.
  • Posem els fulls de gelatina a remullar en aigua freda durant 15 minuts.
  • Barregem l’arròs bullit amb els dos rovells, la gelatina escorreguda i la merenga.
  • Ho posem en bols i ho empolsem amb canyella en pols. Ho acompanyem d’un canonet de galeta.