INGREDIENTS

  • 6 lloms de lluç
  • 3 cebes tendres
  • 3 patates a rodanxes
  • 200 g de carbassa pelada
  • 1 llimona
  • Sal, pebre i pebre vermell
  • 50 cc de vi blanc
  • 25 g de pa ratllat
  • Julivert trinxat
  • All
  • Oli

ELABORACIÓ

  • Salpebrem el lluç i li tirem unes gotes de llimona.
  • Tallem la ceba a juliana i l’ofeguem amb una mica d’oli fins que estigui tova.
  • Pelem les patates i les laminem primes.
  • Pelem la carbassa i també en fem làmines primes.
  • Afegim les patates i la carbassa a la ceba i ho saltem fins que tot estigui tou.
  • En una plata posem les patates i la carbassa, a sobre els lloms de lluç, el vi blanc, la ratlladura de llimona, julivert trinxat, pa ratllat i all laminat.
  • Ho enfornem 10 minuts a 200°.