RECEPTA | Conill agredolç amb prunes

Conill agredolç amb prunes

Conill agredolç amb prunes

Dolors Gómez

Dolors Gómez

INGREDIENTS

  •  1 conill trossejat
  • 4 carxofes
  • 150 cc vinagre de xerès
  • 100 g prunes
  • 2 cullerades de sucre
  • 400 g tomàquets madurs
  • 30 g pinyons
  • Oli
  • Sal

ELABORACIÓ

  • Posem sal al conill i el daurem amb una mica d’oli. El reservem.
  • En la mateixa cassola, hi afegim el vinagre i el sucre i ho posem a coure durant 10 minuts fins que s’hagi reduït.
  • Trossegem el tomàquet i el sofregim amb una mica de sal i sucre.
  • Incorporem el tomàquet sofregit a la cassola, el conill, mig vas d’aigua, les prunes i ho deixem coure 30 minuts més.
  • Pelem les carxofes, les tallem a quarts i les coem amb aigua i un raig d’oli fins que estiguin toves.
  • Fregim lleugerament els pinyons amb una mica d’oli.
  • Afegim les carxofes i els pinyons al guisat i ho deixem coure uns quants minuts.