INGREDIENTS
- 1 conill trossejat
- 4 carxofes
- 150 cc vinagre de xerès
- 100 g prunes
- 2 cullerades de sucre
- 400 g tomàquets madurs
- 30 g pinyons
- Oli
- Sal
ELABORACIÓ
- Posem sal al conill i el daurem amb una mica d’oli. El reservem.
- En la mateixa cassola, hi afegim el vinagre i el sucre i ho posem a coure durant 10 minuts fins que s’hagi reduït.
- Trossegem el tomàquet i el sofregim amb una mica de sal i sucre.
- Incorporem el tomàquet sofregit a la cassola, el conill, mig vas d’aigua, les prunes i ho deixem coure 30 minuts més.
- Pelem les carxofes, les tallem a quarts i les coem amb aigua i un raig d’oli fins que estiguin toves.
- Fregim lleugerament els pinyons amb una mica d’oli.
- Afegim les carxofes i els pinyons al guisat i ho deixem coure uns quants minuts.