RECEPTA | Ametlles garapinyades

Ametlles garapinyades

Ametlles garapinyades

Dolors Gómez

Dolors Gómez

INGREDIENTS

  •  250 g ametlles crues sense pell
  • 250 g sucre
  • 1-2 cullerades d’aigua
  • Gotes de suc de llimona

ELABORACIÓ

  • Posem el sucre en un cassó de fons gruixut, l’esquitxem amb aigua i hi afegim les ametlles rentades.
  • Les remenem, les posem al foc sense deixar de remenar amb una espàtula de fusta fins que el sucre quedi un altre cop sòlid, blanquinós i envolti les ametlles formant una crosta.
  • En aquest punt, abaixem el foc i seguim remenant més lentament fins que la crosta sigui lleugerament caramel·litzada.
  • Ho aboquem damunt la Silpad, ho reguem amb unes gotes de llimona i ho deixem refredar.
  • Es poden guardar en un recipient hermètic.