RECEPTA | Amanida de cigrons primavera
INGREDIENTS
- 600 g de cigrons cuits
- 2 tomàquets d’amanida
- 10 cogombres en vinagre
- 50 g d’olives negres
- 1 llauna d’anxoves
- 2 ous durs
- 1 pebrot verd
Vinagreta:
- 100 cc d’oli
- 1 cull. de vinagre
- 1 cull. de mostassa
- Sal
Vinagreta:
- 100 cc oli
- 1 cull. vinagre
- 1 cull. mostassa
- Sal
ELABORACIÓ
- Escaldem els tomàquets i els tallem a daus petits.
- Trinxem els cogombres, les olives negres, les anxoves el pebrot verd.
- Ratllem els ous durs.
- Emulsionem els ingredients de la vinagreta.
- Barregem els cigrons amb la resta d’ingredients.
- Ho amanim amb la vinagreta i hi posem l’ou dur ratllat per sobre.
- Àngel Llàcer, hospitalitzat en la Clínica Ruber per una infecció greu
- El primer bloc de pisos comunitari de Manresa obre camí
- Bones notícies per als més grans de 65 anys: aquesta és l'ajuda que rebran d'Hisenda a partir del maig
- La Generalitat encarrega l'estudi per veure si el tren de FGC pot arribar amb doble via a Manresa i a Igualada
- El comerciant manresà Ernest Soler mort sobtadament als 59 anys
- El mercat de segona mà Ualapop es consolida a Manresa
- L'hivern torna per Sant Jordi: els meteoròlegs alerten del fenomen que ens espera la setmana que ve a Catalunya
- Els acusats de violar una menor a Manresa el 2019 accepten els fets i se'ls ha rebaixat la pena de 24 a 4 anys de presó