RECEPTA | Amanida de cigrons primavera

Amanida de cigrons primavera

Amanida de cigrons primavera

Dolors Gómez

Dolors Gómez

INGREDIENTS

  • 600 g de cigrons cuits
  • 2 tomàquets d’amanida
  • 10 cogombres en vinagre
  • 50 g d’olives negres
  • 1 llauna d’anxoves
  • 2 ous durs
  • 1 pebrot verd

Vinagreta:

  • 100 cc d’oli
  • 1 cull. de vinagre
  • 1 cull. de mostassa
  • Sal

Vinagreta:

  • 100 cc oli
  • 1 cull. vinagre
  • 1 cull. mostassa
  • Sal

ELABORACIÓ

  • Escaldem els tomàquets i els tallem a daus petits.
  • Trinxem els cogombres, les olives negres, les anxoves el pebrot verd.
  • Ratllem els ous durs.
  • Emulsionem els ingredients de la vinagreta.
  • Barregem els cigrons amb la resta d’ingredients.
  • Ho amanim amb la vinagreta i hi posem l’ou dur ratllat per sobre.