INGREDIENTS
- 2 cabdells «sucrines»
- 100 g blat moto de llauna
- 150 g salmó fumat
- 400 g brie
- 50 g nous pelades
- 50 g avellanes torrades
- 100 g olives negres
- 100 cc oli
- 1 xapata petita
Vinagreta:
- 200 cl. oli
- 1 cull. Salsa soja
- 2 cull. Vinagre Módena
- Sal, pebre, granets de sucre
ELABORACIÓ
- Cobrim el fons del plat amb els cabdells, «sucrines», tallades a juliana.
- A sobre posem el blat de moro, nous fregides i salmó tallat a tires.
- Tallem el brie en talls de mig centímetre. El posem en una plata de forn, empolvorem amb avellanes i ametlles trinxades i gratinem un minut.
- Posem el brie sobre l’amanida.
- Tallem la xapata a llesques primes i la gratinem. Incorporem sobre l’amanida.
- Reguem tot el conjunt amb la vinagreta.