- Multimèdia
- Serveis
- Classificats
- Regió7
Amanida de pasta amb llagostins
Els ingredients els podem combinar seguint els nostres gustos personals, però cal elaborar el plat i portar-lo a taula sense deixar massa temps d’espera per a evitar l’oxidació dels ingredients
-
Notícia guardada al teu perfil
Veure notícies guardades
INGREDIENTS
- 250 g de pasta (llacets, espirals)
- 2 ous durs
- 1/2 kg de tomates madures
- 200 g de llagostins cuits
- 100 g d’olives farcides
- 1 pebrot vermell escalivat
- 1 ceba tendra
- 100 gr d’olives negres dolces
- Julivert
- 1 enciam
- Maionesa lleugera:
- 1 ou
- 100 c.c. oli
- 1 terrina de formatge fresc
- Olives trinxades
- Sal
- Pebre
Elaboració
- En primer lloc, hem de bullir la pasta que hàgim escollit, segons el temps indicat en el paquet.
- Després, procedirem a escaldar les tomates i pelar-les. També les podem menjar crues, sense escaldar.
- A part, pelem els llagostins i mirem de treure el budell negre.
- Finalment, col·loquem tots els ingredients que ens agradin suggerim olives farcides, pebrot vermell escalivat, ceba tendra) en una safata i pel voltant l’enciam tallat a juliana.
- Ho acompanyarem amb una maionesa lleugera.
- Per beure, res millor que un vi blanc o rosat fresc de la DO Empordà, i aigua.