- Multimèdia
- Serveis
- Classificats
- Regió7
La recepta
Amanida de quinoa amb llagostins
Una proposta per entretenir-nos a la cuina
-
Notícia guardada al teu perfil
Veure notícies guardades
Vots: 1/5 estrelles
INGREDIENTS
- 300 g de quinoa
- 12 llagostins
- 2 carrotes
- 100 g de pèsols
- 100 g de blat de moro dolç
- Mitja ceba
- 12 tomates cherry
- Julivert
- 2 ous
- Oli d'oliva verge extra
- Vinagre
- Sal
Elaboració
- Renteu la quinoa, escorreu-la i poseu-la en una cassola amb aigua bullent.
- Assaoneu, tapeu i deixeu coure uns 20 minuts. Després, escorreu.
- En una altra cassola amb aigua bullent, incorporeu-hi els pèsols i les pastanagues pelades i trossejades.
- Deixeu bullir uns 20 minuts més.
- Bateu dos ous. Afegiu-hi una mica de sal i julivert picat.
- Poseu-lo en una paella amb oli calent i deixeu que qualli lleugerament com una truita.
- Deixeu-ho refredar i talleu-ho a trossos.
- Talleu la ceba en daus petits i les tomates cherry en meitats.
- Ajunteu en un plat la quinoa com a base, i després, per ordre: pèsols, carrotes, ceba, tomates cherry, la truita i el blat de moro.
- Amaniu al gust amb oli, vinagre i sal.
- Peleu els llagostins, assaoneu-los, salteu-los durant un parell de minuts en oli bastant calent i incorporeu-los a la part superior de l’amanida.
- El plat ja estarà llest per servir.