Quiosc

Regió7

Arròs fred amb tonyina

Avui us proposem una recepta senzilla de fer i molt estiuenca i que va bé per preparar-la abans de sortir de casa per anar a la platja i no haver de cuinar a la tornada

Vots: 1/5 estrelles

Proposta de presentació del plat | EMPORDÀ

Proposta de presentació del plat | EMPORDÀ

INGREDIENTS

  • 300 g d'arròs
  • 2 llaunes de tonyina
  • 1 enciam petit
  • 1 tassa de maionesa
  • Sal

Elaboració

  1. L’arròs es posa en un escorredor i es passa sota un raig d’aigua freda per treure-li la major part del midó.
  2. Després, es posa en un recipient apropiat per a microones, es cobreix amb aigua bullent, se sala i s’introdueix al microones, a 700 w, durant 15 minuts.
  3. Transcorregut aquest temps, es treu l’arròs, s’escorre i es passa de nou per un raig d’aigua freda.
  4. A part, es treu l’oli a la tonyina, s’esmicola i es posa en un bol per amanides.
  5. L’enciam es renta, es talla en juliana molt fina i s’afegeix a la tonyina.
  6. S’amaneix amb la maionesa, es barreja tot molt bé, i, finalment s’incorpora l’arròs.

Més Receptes

Compartir l'article

stats