Regió7

Regió7

Carbassons farcits de carn o vegetals

Vots: 1/5 estrelles

4 racions
Proposta de presentació del plat | EMPORDÀ

Proposta de presentació del plat | EMPORDÀ

INGREDIENTS

  • Quatre carbassons
  • 1/4 de quilo de carn picada
  • Una ceba
  • Farigola
  • Sal
  • Oli
  • Formatge rallat (Maó vell o una altra varietat al nostre gust)

Elaboració

  1. Per començar fregiu la ceba i la carn trinxades, saleu-ho i poseu-hi una mica de farigola, millor si és reduïda a pols.
  2. Seguidament, bulliu els carbassons tallats a meitats, pel llarg durant uns minuts i escorreu-los bé.
  3. A continuació, poseu-los en una plata de forn, ompliu-los amb el farciment a base de ceba i carn picada i cobriu-los amb formatge ratllat i bon raig d’oli.
  4. Finalment, poseu-ho al forn, no gaire alt (uns 180º), durant una mitja hora i tres quarts, fins que siguin rossos pel damunt.
  5. Per al farcit, se sol emprar una barreja de carn de porc i de vedella, però també es pot fer servir la dels bullits o dels rostits.
  6. Es buiden una mica els carbassons i la polpa s’afegeix a la paella del sofregit, coent-ho tot junt. El farcit també pot ser només vegetal, amb sofregit i polpa dels carbassons.
  7. S’hi pot incloure almenys un ou per cada quatre carbassons, a fi de lligar el farciment.

Més Receptes

Compartir l'article

stats