Subscriu-te

Déntol a l'estil mediterrani

Vots: 1/5 estrelles

Déntol a l'estil mediterrani

Déntol a l'estil mediterrani

INGREDIENTS

  • 1 déntol un quilo i mig.
  • 1/2 kg de patates.
  • 1 llimona.
  • 2 tomàquets.
  • 1 ceba.
  • All, julivert, oli i sal.

Elaboració

  1. Una vegada descamat, net i rentat, el déntol –que es deixa sencer– s'amaneix amb all, julivert i sal, i es reserva. En una plata de forn o en un bullidor de peix, untada amb oli, es col·loca la ceba tallada en anelles; a sobre la qual es disposa el peix i es ruixa amb el suc de la llimona. Les patates es pelen, es tallen en rodanxes gruixudes, i es posen al voltant del peix.
  2. Els tomàquets, tallats també en rodanxes, es distribueixen com les patates, envoltant al déntol. S'hi tira sal repartida uniformement i es rega amb abundant oli. La plata s'introdueix al forn a temperatura moderada durant una hora.
  3. Aquest plat se serveix calent, col·locant les verdures en una plata i sobre aquestes el peix. Pot adornar-se amb julivert i trossos de llimona.

Més Receptes

Compartir l'article

stats