- Multimèdia
- Serveis
- Classificats
- Regió7
La recepta
Espaguetis amb crema de pèsols, citronel·la i salmó
-
Notícia guardada al teu perfil
Veure notícies guardades
Vots: 1/5 estrelles
INGREDIENTS
- 400 g d'espaguetis
- 350 g de salmó fumat
- Per a la crema de pèsols:
- 150 g de ceba picada
- 400 g de pèsols
- 2 branquillons de citronel·la
- Sal i pebre al gust
- 100 ml d'oli d'oliva
- 300 ml de brou vegetal o aigua
Elaboració
- Piqueu la ceba i poseu-la en una cassola amb tres cullerades d’oli, ens recomana el xef Roberto Colella.
- Sofregiu-la fins que enrosseixi.
- Afegiu-hi els pèsols, mescleu-ho i cuineu-ho a foc fort durant 30 segons.
- A continuació, afegiu-hi el brou i bulliu-ho tres minuts a foc fort.
- D’altra banda, piqueu la citronel·la i prepareu una batedora.
- Després dels tres minuts de cocció del brou, fiqueu tot el que hi ha a l’olla a la batedora juntament amb la resta de l’oli i la citronel·la, i tritureu-ho a màxima velocitat durant 2-3 minuts.
- Una vegada triturada la crema, filtreu-la per un colador ben fi.
- Bulliu els espaguetis amb força aigua durant dos minuts menys del temps que marca el fabricant.
- Llavors, coleu la pasta i barregeu-la amb la crema de pèsols deixant que lligui amb els espaguetis.
- Just al final, afegiu-hi el salmó fumat tallat a tiretes.