- Multimèdia
- Serveis
- Classificats
- Regió7
Fricandó de rap amb bolets
-
Notícia guardada al teu perfil
Veure notícies guardades
Vots: 1/5 estrelles
INGREDIENTS
- Rap: 1,2 kg.
- Ceba: 200 grams.
- Bolets: 200 grams.
- All: 1 gra.
- Pastanaga: 100 grams.
- Carbassó: 100 grams.
- Porro: 100 grams.
- Brou fosc de carn: 100 grams.
- Brou de pollastre: 100 grams.
Elaboració
- En primer lloc, tallem l’all i la ceba a burnuar i sofregim amb una mica d’oli d’oliva. A continuació, afegim la farina, el brou fosc de carn i el brou de pollastre i ho deixem cuinar fins que la salsa agafi consistència. Un cop fet això, tallem les verdures a daus petits, les escaldem amb aigua i sal i les refredem amb aigua freda per tallar-li la cocció.
- Enfarinem el rap i el fregim en una paella amb una mica d’oli d’oliva. Quan el rap estigui ros, abocarem els bolets, la salsa i les verdures. Per últim, cal afegir-hi una mica de julivert picat i ho deixem cuinar 5 minuts més.