Regió7

Regió7

Fricandó de rap amb bolets

Vots: 1/5 estrelles

Fricandó de rap amb bolets

Fricandó de rap amb bolets

INGREDIENTS

  • Rap: 1,2 kg.
  • Ceba: 200 grams.
  • Bolets: 200 grams.
  • All: 1 gra.
  • Pastanaga: 100 grams.
  • Carbassó: 100 grams.
  • Porro: 100 grams.
  • Brou fosc de carn: 100 grams.
  • Brou de pollastre: 100 grams.

Elaboració

  1. En primer lloc, tallem l’all i la ceba a burnuar i sofregim amb una mica d’oli d’oliva. A continuació, afegim la farina, el brou fosc de carn i el brou de pollastre i ho deixem cuinar fins que la salsa agafi consistència. Un cop fet això, tallem les verdures a daus petits, les escaldem amb aigua i sal i les refredem amb aigua freda per tallar-li la cocció.
  2. Enfarinem el rap i el fregim en una paella amb una mica d’oli d’oliva. Quan el rap estigui ros, abocarem els bolets, la salsa i les verdures. Per últim, cal afegir-hi una mica de julivert picat i ho deixem cuinar 5 minuts més.

Més Receptes

Compartir l'article

stats