
Medallons de vedella amb carxofes i espàrrecs
-
Notícia guardada al teu perfil
Veure notícies guardades
Vots: 1/5 estrelles
4 racions

INGREDIENTS
- 1 Kg de filets de vedella
- 1 llauna d'espàrrecs
- 1/2 got de xerès
- 6 carxofes
- 1/2 llimona
- 1 got de vi blanc
- Oli
- Sal
Elaboració
- Les carxofes es couen amb aigua i sal.
- Es posen en una cassola amb un rajolí d’oli i es fiquen al forn a temperatura mitjana durant 15 minuts.
- Els espàrrecs es tallen a trossos petits i se saltegen en una paella, reservant-ne alguns per adornar.
- El filet es talla en sis medallons iguals.
- En una paella es fregeixen els medallons cinc minuts per cada costat.
- Se salen, es tapen i es deixen coure lentament tres minuts més.
- Es treuen i es reserven a la calor. A la mateixa paella, s’aboca el vi blanc i el xerès.
- Es deixa bullir durant tres minuts i, a continuació, s’aboca el suc de llimona. Es conserva a la calor sense que bulli.
- Es posen els medallons en una plata i sobre cadascun es col·loca una carxofa amb els espàrrecs dins.
- Els espàrrecs reservats es col·loquen sobre els medallons, s’aboca per sobre la salsa i es fica la plata al forn durant 10 minuts perquè escalfi bé.