- Multimèdia
- Serveis
- Classificats
- Regió7
La mousse de llimona més fàcil del món, en cinc minuts
L’elaboració d’aquesta recepta de mousse de llimona es resumeix en un sol argument: barrejant-ho tot
-
Notícia guardada al teu perfil
Veure notícies guardades
Vots: 1/5 estrelles
INGREDIENTS
- 375 mil·lilitres de llet evaporada
- 100 grams de sucre (com a alternativa saludable es pot utilitzar panella o qualsevol altre endolcidor)
- Suc de dues llimones
Elaboració
- Primer, en un bol, posem la llet evaporada (ha d’estar molt freda) i batem amb unes varetes –manuals o elèctriques– per muntar-ho com si fos nata.
- Quan el líquid comenci a espessir és moment d’afegir els altres dos ingredients: el suc de les llimones i el sucre o l’endolcidor seleccionat.
- Cal continuar batent una estona perquè la barreja quedi ben muntada i el sucre quedi totalment dissolt i incorporat. Un cop barrejat, es pot dividir la mousse de llimona en gotets individuals.
- Després, ha d’estar a la nevera almenys dues hores fins que qualli i quedi compacta.
- Per servir-la es pot empolvorar per sobre ratlladura de llimona, fruites o qualsevol altre topping al gust.