- Multimèdia
- Serveis
- Classificats
- Regió7
Pa de pagès farcit de formatge
Aquesta recepta és per als amants del bon formatge, la quantitat és orientativa i les varietats depenen del gust de cadascú
-
Notícia guardada al teu perfil
Veure notícies guardades
Vots: 1/5 estrelles
4 racions
INGREDIENTS
- 1 pa gran de pagès rodó o 4 pans rodons individuals
- 50 g de formatges diferents (la quantitat i la varietat depèn del gust de cadascú)
- 25 ml de nata líquida
- Maionesa
- Sal
Elaboració
- Per començar a fer la recepta del pa de pagès farcit, els diferents tipus de formatges que hàgim escollit es trossegen i es posen en una cassola amb la nata líquida a foc mitjà, perquè es dissolguin.
- Ho remenem tot amb l’ajuda d’una cullera de fusta fins que estigui ben barrejat.
- El pa s’obre per la part de dalt i es buida la molla sense foradar la crosta lateral.
- Un cop desfets els formatges, s’hi afegeix la maionesa, fora del foc, es barreja bé i s’omple el pa o els pans.
- Es fica al forn, prèviament escalfat, a temperatura mitjana durant 10 minuts i després a gratinar uns altres 5 minuts.
- Es treu i a punt per servir.
- Es pot acompanyar amb un bon vi negre jove o un rosat fresc de la DO Empordà.