- Multimèdia
- Serveis
- Classificats
- Regió7
La recepta
Truita amb verdures fresques de l’hort
Avui us proposem un plat molt vegetarià amb verdures fresques del temps
-
Notícia guardada al teu perfil
Veure notícies guardades
Vots: 1/5 estrelles
INGREDIENTS
- 6 ous
- 1 enciam
- 1/4 kg de carrotes
- 2 tomates
- 1 carbassó
- 1 ceba
- Oli d'oliva
- Sal
Elaboració
- Per començar, les carrotes es pelen o raspen i es tallen a rodanxes fines.
- Poseu-les en una cassola amb un parell de cullerades d’oli.
- L’enciam es renta, es talla a la juliana molt menuda i s’afegeix a les carrotes.
- Es cobreixen amb un bol d’aigua, s’assaonen i es deixen coure fins que les carrotes estiguin tendres.
- Després, s’escorren bé. La ceba es pica molt petita i, juntament amb el carbassó tallat a rodanxes primes, es fregeix en una paella amb un rajolí d’oli.
- Quan comenci a prendre color, s’hi afegeixen les tomates pelades i tallades a trossos, i es cuina molt lentament.
- En un bol es barreja aquest refregit, amb l’enciam i les carrotes; i tot això, amb els ous batuts.
- Finalment, es prepara la truita en una paella antiadherent i se serveix ben calenta.