Les costes i les platges són, sens dubte, un dels principals atractius turístics de l'Estat. Ara que arriba l'estiu i la calor, la Costa Daurada, la Costa del Sol o les illes són les destinacions més famosos per part dels turistes, tant nacionals com estrangers. Però no totes les platges són iguals, si vols passar un estiu inoblidable descobreix a continuació quines són les cinc platges espanyoles en què et trobaràs com al Carib:

1. Platges de Calblanque, Múrcia

Una zona protegida i natural amb unes increïbles aigües cristal·lines. A més, està allunyat del turisme massiu. Compta també amb un fons marí molt cobejat pels submarinistes. Les platges de Calblanque són ideals per passar aquestes vacances.

2. Platja des Trenc, Mallorca

Amb sorra blanca i fina, la platja de l'illa balear des Trenc és un espai paradisíac al sud-oest de Mallorca, a la localitat de Campos, es troba aquest impressionant lloc allunyat d'hotels i envoltat de salines i pins, amb aigües de poca profunditat i de qualitat perfecta per a unes vacances en família.

3. La Concha de la Isla de Lobos, Fuerteventura

L'única platja amb sorra blanca i fina de Lobos, envoltada de costes rocoses i molt protegida de l'onatge propi d'aquesta regió. Les seves aigües són cristal·lines i netes, està molt allunyada de tot tipus de civilització i el clima a l'estiu és suau i càlid, de manera que sentiràs el contacte amb el millor de la naturalesa quant posis un peu a La Concha de la Isla de Lobos.

4. Platja de Toro, Astúries

Una platja impressionant ubicada dins del Paisatge Protegit de la Costa Oriental, en el Concejo de Llanes i la localitat de Cue. Amb unes meravelloses formacions rocoses distribuïdes a la sorra, que donen aquesta platja el seu característic aspecte, compta amb la Q de qualitat en qüestió de neteja i unes vistes immillorables. Els seus 200 metres d'extensió són perfectes si vols passejar per la seva suau sorra.

5. Platja de Rodes, Pontevedra

El diari britànic 'The Guardian' va qualificar aquesta platja com la millor del món, i no és per menys, ja que és un increïble arenal fina i blanca d'un quilòmetre de llarg i 60 metres d'ample coronat per unes meravelloses aigües cristal·lines i de color turquesa.