Amb l'arribada del bon temps i l'augment de les hores de sol, cada vegada ve més de gust fer plans a l'aire lliure. Anar a prendre una cerveseta i unes braves en una terrassa és un pla genial, però també és divertit i saludable, a més d'econòmic, fer esport a l'aire lliure. Sortir a córrer és l'opció clàssica, però la ciutat comtal ofereix una gran quantitat de llocs increïbles per a entrenar i fer diferents esports a la naturalesa. Preparats, llestos, ja!

1. Anar en bicicleta pel Parc de Collserola

Collserola, el pulmó verd de Barcelona, és un lloc molt freqüentat pels esportistes. Poder fer exercici a la muntanya a l'aire lliure és tot un luxe que no podem malgastar. A més, el parc ofereix la possibilitat de realitzar rutes de senderisme, muntar a cavall i anar amb bici. A Collserola pots trobar zones recreatives per als més petits i restaurants de pícnic per a reposar forces després de l'esport.

2. Ioga i tai chi al Parc de la Ciutadella

Segons la filosofia zen, practicar ioga connectat amb la terra dóna més força i estabilitat. És molt habitual trobar gent pel famós parc de la Ciutadella meditant o fent esports orientals. El programa de l'Ajuntament de Barcelona Troba't B ofereix activitats de Tai Chi i Chi Kung els dimarts de 12h a 13h entre el Hivernacle i el museu de Geologia del Parc de la Ciutadella.

3. Running o patinatge a la Barceloneta

Des de la Barceloneta fins al Forum, el passeig marítim és un lloc ideal per practicar activitats com running, patinatge, volley platja o skate. Practica esport a la vegada que veus la bellesa del mar. A més, quan faci bon temps la Barceloneta és ideal per practicar esports aquàtics com paddle surf.

4. Jugar a basquet al Parc Monterols

No tot és córrer. Fer esport en equip és genial i més si és entre vegetació i tranquil·litat. El Parc de Monterols, situat prop de la Ronda General Mitre, està ple de fulles i naturalesa i l'últim que esperes és trobar una cistella de basquet. Però si entres per les escales de Muntaner i seguiu els camins de pujada i baixada la trobareu. I el millor és que sempre sol estar lliure! Així que, t'animes a jugar un 21 amb els amics?

5. Crossfit, Boot Camp Parc de Poblenou

Voleu un entrenament intens on treballeu tot el cos? El Crossfit i el Boot Camp estan de moda i el Parc del Poblenou ho sap! Els seus grans espais han fet que cada cop més gent acudeixi allà a practicar esport. Fins i tot meet up (una xarxa social que uneix grups amb interessos comuns) organitza trobades al parc per entrenar. A més, després tindreu al costat la platja per refrescar-vos.