La històrica estació de Canfranc, a Osca, va ser un punt molt important per a la comunicació ferroviària entre Espanya i França, però amb el pas del temps va entrar en decadència. Ara, després d'anys d'abandonament, reneix reconvertida en un luxós hotel de 5 estrelles: l'Hotel Canfranc Estación.

La cadena hotelera Barceló ha estat l'encarregada d'aquest projecte que té prevista l'obertura el desembre del 2022. Així, el seu objectiu és convertir-se en l'hotel de referència al Pirineu Aragonès, tant a nivell estatal com internacional.

La revista Viajar, del mateix grup editorial de Regió7, recull les imatges de com serà per dins aquest nou hotel.

Una de les habitacions Viajar/Hotel Canfranc Estació

L'estudi d´arquitectura Ingennus ha estat l'encarregat de restaurar els exteriors d'aquest edifici emblemàtic amb gairebé un segle d'història. S'han rehabilitat elements com la façana o les andanes sempre respectant la imatge històrica de l'estació.

Lobby de l'Hotel Canfranc Estació Viajar/Hotel Canfranc Estació

En total, aquest hotel elegant tindrà 104 habitacions, de les quals 4 seran suites de luxe , i l'històric vestíbul de l'estació es convertirà en la recepció. A més, hi haurà una zona de wellness amb una piscina climatitzada i una biblioteca. Fins i tot, es rehabilitaran dos vagons seguint l'estil clàssic del segle XX per allotjar el restaurant principal, que anirà a càrrec de xefs aragonesos de nivell.