L'Hotel Nobu Barcelona, el primer establiment a la ciutat de la cadena hotelera americana Nobu Hospitality, fundada per Nobu Matsuhisa, Robert De Niro i Meir Teper, en col·laboració amb el grup hoteler espanyol Selenta Group, obrirà les seves portes el setembre vinent.

La posada en marxa de l'hotel està prevista per al 12 de setembre, encara que accepta reserves des del 23 de maig, i serà la quarta propietat a Europa i la tercera a Espanya d'aquesta marca hotelera internacional.

El Gran Hotel Torre Catalunya ha estat transformat al nou Hotel Nobu Barcelona de la mà de l'estudi d'arquitectura Rockwell Group, tindrà 259 habitacions i suites en un total de 23 plantes, a més d'un spa, una sala fitnes i el bar 'Kozara', que oferirà una carta de tapes locals i japoneses.

El nou establiment comptarà amb el primer restaurant Nobu de la ciutat que, ubicat al pis 23 i amb vistes de 360 graus de la capital catalana, seguirà la filosofia del seu fundador, el xef Nobu Matsuhisa, que varia el seu menú en funció de cadascuna de les seves localitzacions a tot el món.

Els fogons del nou hotel estaran dirigits pel xef Hervé Courtot, que farà un tribut als "ingredients locals amb plats influïts per la cuina catalana al costat dels clàssics d'autor que conformen l'ADN de la marca".

El nou establiment de la cadena americana se suma als Nobu de Marbella i Eivissa a Espanya, i als de Nova York, el Perú, l'Argentina i Alaska, entre d'altres, a la resta del món.