El restaurant L’Ó de Món Sant Benet, l'únic amb estrella Michelin del Bages, arrenca a partir del 18 de juny nova etapa després d'haver estat tancat per la pandèmia. Reobre amb el xef Ivan Margalef al capdavant i amb una carta renovada i inspirada en els elements naturals i històrics de l’entorn que l’envolta, des dels horts de Món Sant Benet fins al modernisme de Ramon Casas passant per l’essència i esplendor del monestir medieval.

La proposta porta el segell de Margalef, que compta amb el cuiner Xavier Benito, com a mà dreta, la sommelier Irene Cozas, i la suma de la creativitat i professionalitat de la resta de l’equip.

Ens hem inspirat en algun dels quadres del pintor Ramon Casas i l’hem traduït a la cuina, evocant-hi els seus colors i el seu gust”, explica Margalef sobre els plats de la nova carta. “Els que vinguin a degustar el menú no només gaudiran d’un àpat, sinó que viuran una experiència i viatjaran amb tots els sentits cap a l’època modernista, sentint-ne tot el seu gust al paladar”, promet.

El restaurant ofereix un menú més extens i un de més curt.

Un plat de la nova carta del restaurant L'Ó ARXIU PARTICULAR