Nova Zelanda ha donat llum verda a reprendre el rodatge de la sèrie de 'El senyor dels anells', i ja han sorgit nous rumors entorn de l'esperada producció. Les últimes especulacions tenen a veure amb la trama, i és que aparentment Galadriel, Elrond i Sauron apareixeran en la ficció.

Així ho ha assegurat el mitjà especialitzat Theonering.net a través d'una publicació de Twitter. "Actualització de 'El senyor dels anells': J.A. Baiona està filmant actualment a Nova Zelanda, la producció més gran del món que continua filmant després de COVID. Nous actors de Nova Zelanda s'han unit. Més equip de Nova Zelanda que en qualsevol producció anteriorment. Galadriel, Elrond i Sauron confirmats. El repartiment està més unit que mai", informa la publicació.

Malgrat aquestes dades, la web no ha aclarit quins actors donaran vida als personatges. En la trilogia cinematogràfica Galadriel va ser encarnada per Cate Blanchett i Elrond va ser interpretat per Hugo Weaving.

Sauron va aparèixer com a humà de la mà de Sala Baker, mentre que Alan Howard li va posar veu a 'El senyor dels anells: La Comunitat de l'Anell' i 'El retorn del Rei'. Sauron, disfressat de nigromant, va aparèixer a la saga 'Hobbit', on va ser encarnat per Benedict Cumberbatch.

Malgrat l'expectació dels fans, el que no sembla estar content amb la sèrie és Elijah Wood, actor que va donar vida a Frodo. "Ho diuen 'El senyor dels anells' però crec que és una mica enganyós", va dir l'intèrpret a Indiewire. "Pel que entenc, el material en el qual estan treballant és cronològicament anterior a la història de 'El senyor dels anells'", va apuntar.