Prime Video ha anunciat el començament del rodatge de ‘Memento mori’, una nova sèrie que comptarà amb un elenc encapçalat per Yon González. Es tracta de l’adaptació televisiva de la primera entrega de la trilogia ‘Versos, canciones y trocitos de carne’, escrita per César Pérez Gellida.

Francisco Ortiz (‘El Cid’), Juan Echanove (‘Desaparecidos’), Olivia Baglivi (‘Libélulas’), Manuela Vellés (‘Historias para no dormir’), Fernando Soto (’La casa de papel’), Juan Fernández (‘Feria’) i Carlota Baró (‘Amar es para siempre’), entre d’altres, completen el repartiment de la producció.

La plataforma detalla en una nota de premsa que el rodatge de ‘Memento mori’ ha començat a Valladolid, la ciutat natal de l’autor. Les Canàries i Madrid seran altres de les localitzacions de la sèrie, que podrà veure’s «pròximament» a Espanya, Portugal i Andorra. 

Zebra Producciones (Grup iZen) és la productora de la ficció, que compta amb sis episodis de 45 minuts de durada. José Velasco, Sara Fernández-Velasco, Luis Arranz i Marco A. Castillo són els seus productors executius.

Prime Video defineix el seu nou projecte com un trepidant ‘thriller’ policíac que explora la relació entre un assassí (Yon González) i un policia (Francisco Ortiz) que el persegueix en un duel a vida o mort, ajudat pel peculiar Carapocha (Juan Echanove).