The Bear tindrà nous capítols a Disney+ el 2024. La plataforma d’entreteniment ha confirmat la renovació per a una tercera temporada de la sèrie protagonitzada per Jeremy Allen White després de l’èxit d’audiència i crítica de les dues primeres. «La ficció, que va captivar el públic en la seva primera temporada i va triomfar encara més en la seva segona, s’ha convertit en tot un fenomen cultural», ha declarat Nick Grad, president de FX Entertainment, a la nota que Disney+ ha enviat als mitjans, afegint-hi: «Estem molt orgullosos d’associar-nos amb Christopher Storer, Joanna Calo, Josh Senior i la resta de l’equip creatiu, així com amb el repartiment encapçalat per Jeremy Allen White, Ayo Edebiri i Ebon Moss-Bachrach».

Actualment, la primera temporada està nominada a 13 premis Emmy, que inclouen Millor sèrie de comèdia, nominacions a les interpretacions de Jeremy Allen White, Ebon Moss-Bachrach, Ayo Edebiri, Jon Bernthal i Oliver Platt, juntament amb nominacions al millor guió, direcció, repartiment, disseny de producció, muntatge, edició de so i barreges de so. La sèrie aclamada per la crítica també va ser escollida Millor sèrie de TV de l’any per l’AFI a la seva primera temporada i va acumular nombrosos premis, inclosos un del Film Independent Spirit, un ACE Eddie. A més, Jeremy Allen White va guanyar el Globus d’Or i el Critics Choice com a actor principal en una sèrie de comèdia.

La segona temporada explica com Carmen «Carmy» Berzatto (Jeremy Allen White), Sydney Adamu (Ayo Edebiri) i Richard «Richie» Jerimovich (Ebon Moss-Bachrach) treballen per transformar el seu local de sandvitxos en un establiment de més nivell. Mentre reformen el restaurant de dalt a baix, l’equip també emprendrà els seus propis viatges interns en què cadascú es veurà obligat a enfrontar-se al seu passat i decidir qui vol ser en el futur. No obstant això, resulta que l’única cosa més complicada que gestionar un restaurant és obrir-ne un de nou.