Són molts els enigmes que es desxifraran en l'últim episodi de 'Perdidos' i els seguidors volen aclarir totes les seves preguntes. Per això, els productors de la sèrie han demanat mitja hora extra per al capítol final de la sèrie, de manera que el 23 de maig els fans de 'Perdidos' tindran un comiat de dues hores i mitja.

Els productors Carlton Cuse i Damon Lindelof acaben d'acabar la post-producció de l'últim capítol - titulat 'The End' -. Tots dos van decidir fer-ho saber a tots els fans de la sèrie i dimarts penjaven a Twitter el mateix missatge: "Està fet. Amén". Tanmateix, la finalització del treball, va portar també problemes perquè necessitaven més temps per poder explicar tot el que volien.

Per a Cuse i Lindelof es van reunir amb els directius d'ABC per demanar-los una pròrroga de mitja hora, per tal de deixar-ho tot lligat com ells necessiten. I la petició va ser concedida tot i que la graella de la cadena haurà de ser tallada considerablement. L'allargament de l'últim episodi de 'Perdidos' afectarà fins a tres programes.

Però la cadena sap quin és el seu producte estrella. De fet està preparant el que als Estats Units ja es coneix com 'El cap de setmana de' Perdidos '. La ABC ha preparat una programació especial per al dia abans de l'esperat capítol, amb episodis i programes especials. A més, just abans d'emetre 'The End', la cadena farà una retrospectiva de dues hores titulada 'Perdidos: El viatge final ".