La nova sèrie de ficció de Televisió de Catalunya, 'Polseres vermelles', s'emetrà durant tretze setmanes a TV3, mostrant com és la vida de sis joves d'entre vuit i disset anys que, per motius diversos, estan ingressats en un hospital. La seva aclimatació al centre i com aquest fet canvia la vida de la gent que els envolta, incloses les seves famílies, són els eixos de la sèrie, que a diferència d'altres productes ambientats en un hospital, se centra en els pacients i no en els metges.

El cap de Programació i Antena de TV3, Carles Manteca, descriu el programa com una sèrie que parla de valors i que té un missatge de superació personal 'que volem donar des de la televisió pública'.

El Roc, l'Ignasi, el Lleó, el Jordi, la Cristina i el Toni són els 'polseres vermelles', els sis protagonistes de la nova sèrie que TV3 estrena dilluns 24 de gener, a les 22.25 hores. Creada per Albert Espinosa i dirigida per Pau Freixas, 'Polseres vermelles' és un retrat, ple d'humor i de tendresa, de la relació que s'estableix entre un grup de nois ingressats en un hospital infantil.

'Polseres vermelles' és una història sobre l'amistat, la superació i les ganes de viure, una producció on, a diferència del que és habitual en les sèries ambientades en un hospital, els metges han cedit tot el protagonisme als pacients, nois d'entre vuit i disset anys que tenen les inquietuds pròpies de la seva edat i les mateixes ganes que qualsevol noi de riure, d'enamorar-se i de descobrir coses noves.

Albert Espinosa, que coneix bé el món hospitalari -va estar ingressat deu anys durant la seva infància i en fa cinc que fa conferències a hospitals d'arreu de l'Estat-, ha afirmat que 'Polseres vermelles' és el seu treball televisiu més especial. 'He fet de guionista i d'escaletista abans en moltes sèries, però a 'Polseres' he pogut treballar com jo volia, com treballen els americans a sèries com 'Dexter', i he pogut escriure els tretze capítols abans de començar a rodar, fer de productor executiu i participar en el càsting i en el rodatge', ha explicat.

Estrena a Internet

Abans que dilluns a la nit arribi l'estrena televisiva, 'Polseres vermelles' oferirà una preestrena del primer capítol aquest dissabte al tv3.cat. A més, la sèrie també té un grup de Facebook molt actiu, amb més de mil seguidors abans d'arribar a la pantalla, i una llista de Spotify on es poden escoltar les músiques que sonen en cada capítol.