Fox estrena la vuitena i novena, últimes temporades de 'Como conocí a vuestra madre' a partir del 4 de setembre. La cadena emetrà capítols cada dimecres a les 22.20 hores en format de doble episodi.

Després de set temporades, els fans tenen l'oportunitat de veure per primera vegada a la dona amb la qual es casarà Ted Mosby. La seva cara es donarà a conèixer per fi al llarg de la vuitena temporada de la sèrie.

L'aspecte més original de 'Com vaig conèixer a la vostra mare' és el seu punt de partida, en 2030, amb el seu protagonista, Ted Mosby, recordant al costat dels seus fills com va conèixer i es va casar amb la seva mare. A través de la seva història, la sèrie ens torna al present i ens fica en les vides creuades dels seus protagonistes: el jove arquitecte Ted, a qui dóna vida Josh Radnor, la seva amiga Robin, encarnada per Cobie Smulders, el seu col·lega de la universitat Marshall, Jason Segel, i la seva dona, Lily , interpretada per Alyson Hannigan.

Menció a part mereix l'excèntric Barney, el personatge més peculiar del grup, aficionat als vestits elegants i a les noies exòtiques, interpretat per l'inefable Neil Patrick Harris ('Starship Troopers', 'Els Barrufets'), un actor cada vegada més consolidat en la comèdia, i a qui el treball en aquesta sèrie li ha valgut diverses nominacions als Globus d'Or i als Premis Emmy.

Al final de la setena temporada vam saber que la dona amb la que està a punt de casar-se amb Barney és Robin i no la seva promesa Quinn (Becky Newton, 'The Goodwin games', 'Betty') . A més, Marshall i Lily tenen al seu primer fill Marvin, i Ted dóna un gir radical a la seva vida sentimental quan torna a trucar la seva antiga xicota Victoria (Ashley Williams, 'Margin call', 'Magatzem 13'), que decideix deixar a seu xicot plantat a l'altar tan sols unes hores abans de casar-se.

En els primers episodis de la vuitena entrega que arriba a FOX al setembre, Ted Mosby seguirà amb la seva història i explicarà tot el que va passar just abans que se celebri el casament entre Barney i Robin, dos nuvis que tenen els seus dubtes sobre el sí vull . Es veurà com Ted convenç Victòria perquè li escrigui una carta de comiat al noi que està a punt de deixar tirat a l'altar i sabrem com Quinn s'assabenta que Barney va tenir una relació amb Robin en el passat, cosa que no hauria de preocupar-nps, ja que Robin acaba d'iniciar una relació estable amb Nick (Michael Trucco, 'Revenge', 'Killer Women).