En l'últim episodi de Juego de tronos, va tenir lloc un nou enllaç. Si la Boda Roja i la posterior Boda Púrpura ja es van alçar com algunes de les escenes més impactants de la sèrie, el matrimoni entre Sansa i Ramsay les ha relegat a un segon i tercer lloc.

Tant Theon (Alfie Allen) com Sansa (Sophie Turner) ja van avisar als fans de l'aclamada sèrie d'HBO que feia la meitat de l'actual cinquena temporada tindria lloc un "impactant esdeveniment", més brutal fins i tot que la sagnant Boda Roja. I tot apunta que aquesta escena podria ser la que va tenir lloc durant el sisè capítol.

El matrimoni entre Sansa, la legítima hereva d'Invernalia, i Ramsay Bolton (Iwan Rheon) sempre va ser un tema polític, no romàntic. De fet, després dels esdeveniments de la i la Boda Púrpura, segur que molts fans esperaven un desenllaç més sagnant.

Després de la cerimònia a l'aire lliure, Ramsay i Sansa es van retirar a la seva habitació, on l'antic bastard va violar la jove Stark davant la presència del seu fidel servent pudent / Theon.

Aquesta escena és més traumàtica que altres de les violacions que els seguidors de la sèrie han presenciat al llarg de les cinc temporades perquè els fans han vist madurar a Sansa al llarg d'aquest temps, fet que converteix aquesta seqüència en una cosa personal.

A més, no implica només l'abús sexual, sinó que la perversió de Ramsay arriba a un nou límit en obligar a Theon a presenciar l'horrible escena.

El calvari de Sansa Stark

D'altra banda, suposa un nou revés per Sansa. L'hereva d'Invernalia no només ha sobreviscut en Desembarcament del Rei, si no que, a més, s'ha fet més fort amb l'únic objectiu de venjar a la seva família. Com li afectarà la violació de Ramsay?

La perspectiva dels fans en contemplar l'escena és de 'voyeurs', el que en conjunt i tenint en compte les reaccions de Theon davant la violació, és gairebé més traumàtic.

Però, aquest no és el final de Sansa. Encara queden quatre episodis per davant perquè la jove Stark es recuperi d'aquest cop i segueixi tramant la seva venjança, potser amb l'ajuda de Theon.

Joc de trons continuarà la seva marxa televisiva el proper diumenge 24 de maig amb el setè episodi de la seva cinquena temporada, titulat The Gift (El regal).