Fox ha renovat la sèrie Los Simpson per dues temporades més. D'aquesta manera, la ficció animada protagonitzada per la família groga batrà el rècord de capítols d'una sèrie als Estats Units, ja que arribarà a les temporades 29 i 30. La veterana ficció, que actualment emet la seva temporada 28, superarà d'aquesta manera els 635 episodis de Gunsmoke (1955-1975), una sèrie sobre el salvatge Oest que fins ara ostentava la marca de longevitat a la petita pantalla als Estats Units, i que va arribar com a mínim als 669 lliuraments.

"Aquest és un altre moment de rècord que no fa més que reafirmar que es tracta d'una sèrie emblemàtica", assenyalen en una nota de premsa Dana Walden i Gary Newman, presidents de Fox Television Group. Destaquen, a més, el valor de la sèrie per a la cadena i subratllen que "el seu continu impacte cultural" a tot el món és una prova de la genialitat dels creadors del xou Matt Groening, Sam Simon i James L. Brooks.

"Felicitats a tothom qui treballa en aquesta revolucionària sèrie, des del repartiment de veus i productors als guionistes. Formeu un dels millors grups de talent creatiu en la història del mitjà televisiu", afirmen. "I als milions de seguidors dels Simpson arreu del món, gràcies per mirar la sèrie tots aquests anys. Ens sentim orgullosos de comunicar-vos que hi haurà molts més episodis per veure", conclouen els directius.

Convertida en un fenomen cultural de primera magnitud, Los Simpson, que va començar les seves emissions el 1989, modela una sàtira de la societat nord-americana a través de les vivències i aventures de la família Simpson, formada per Homer i Marge i els seus fills, Bart, Lisa i Maggie, i els veïns de Springfield.