'The Walking Dead' ha arribat a l'equador de la seva setena temporada amb una nova esperança brollant per Rick i els seus. Després del dramàtic i depressiu inici imposat per la desoladora arribada de Negan i els Salvadors, el grup de supervivents protagonista torna a estar unit. I més fort que mai.

A la nova promo de la setena temporada revelada per IGN, pretenen portar la guerra a les portes del Santuari del carismàtic malvat a qui dóna vida Jeffrey Dean Morgan. Tot i que la setena entrega de la ficció zombi de l'AMC no adaptarà el popular arc narratiu dels còmics de Robert Kirkman amb una guerra a gran escala contra Negan, The Walking Dead ha promès que la temporada acabarà amb un brutal enfrontament.

El revelador avançament mostra imatges inèdites i d'altres ja vistes en la primera meitat de la setena temporada, al costat dels comentaris dels protagonistes i alts càrrecs creatius que disseccionen el que ha passat explicant com i per què ha estat possible arribar fins a aquesta rebel·lió que tracten desesperadament de construir.

Entre els comentaris destaca el de Dean Morgan, desvetllant que el final de la setena temporada de 'The Walking Dead' serà ... "un punt d'inflexió". I és que, com diu Gale Ann Hurd, Rick i els seus encara no tenen la força o els recursos. Però sí la voluntat. I aquesta és la metxa que es necessita per iniciar tot aixecament.

La setena entrega de 'The Walking Dead' està dividida en dues parts i, després de l'emissió de la seva midseason, caldrà esperar fins al 13 de febrer a Espanya per poder veure com segueixen les ànsies per sobreviure de Rick i els seus.

Els vuit capítols restants hauran de resoldre totes les trames dels vuit primers, amb especial èmfasi a com faran els protagonistes per alliberar-se de la terrible esclavitud que Negan exerceix sobre ells sumant forces amb la resta de grups com El Regne o Hilltop.

El Rei Ezekiel, Daryl, Morgan, Carol o Tara i la civilització anomenada Oceanic seran part fonamental del final de la setena temporada, que se seguirà emetent els diumenges a AMC, i amb només mitja hora de diferència a la FOX .