La plataforma de continguts audiovisuals Netflix ha obtingut els drets de The Irishman, un mastodòntic projecte de temàtica gàngster que reunirà Martin Scorsese i Robert De Niro per novena vegada, segons ha informat el portal especialitzat Indiewire. S'estima que el pressupost de la cinta serà d'uns 100 milions de dòlars.

Scorsese havia tancat inicialment un acord amb l'estudi Paramount Pictures per a la distribució del film, però amb la recent sortida del president de la companyia, Brad Grey, el cineasta va preferir buscar una alternativa. «La pel·lícula de Scorsese és arriscada i Paramount no està en posició d'assumir riscos. D'aquesta manera podrà fer el projecte que desitja», ha indicat a la publicació una font propera a Netflix.

El film té un guió de Steve Zaillian creat a partir de la novel·la de Charles Brandt I Heard You Paint Houses, que detalla la vida de Frank The Irishman Sheeran, un mafiós sobre el qual s'especula que va estar involucrat en la mort del sindicalista Jimmy Hoffa.